Betsson Poker lancerer ny hjemmeside

Med den forestående liberalisering af poker i Danmark har en lang række af de operatører som får en licens til at udbyde spil valgt at lave nye hjemmesider. Betsson Poker er en af disse, og derfor kan du fra den 1. januar glæde dig til en 100 % dansk hjemmeside som gør det endnu nemmere at orientere sig om hvad der rører sig for øjeblikket og hvilke kampagner man skal holde øje med. Desuden vil man blive pålagt at benytte sig af NemID hvis man fortsat ønsker at spille hos Betsson Poker, og dette er noget der er gjort for at øge sikkerheden.

NemID er en god løsning

Lige så snart du kommer til at spille lovlig og skattefri poker i det nye år hos Betsson Poker skal du bare benytte dig af dit NemID når du vil bruge din konto.

Dette er faktisk en rigtig god løsning da det sikrer minimal chance for hacking og mange andre ubehagelige ting som desværre ellers kan være forbundet med at have en pokerkonto. Du vil derfor altid skulle indtaste en ny nøgle når du skal foretage transaktioner og lignende ting, og alle disse foranstaltninger er med til at gøre din oplevelse med poker meget mere sikker.

Dansk kundeservice

En af de mange gode ting ved den forestående liberalisering er at alle pokersider vil komme til at udbyde dansk kundeservice. På denne måde er man altså fri for at skulle skrive eller snakke på engelsk når man vil forhøre sig om ting eller har et problem man ønsker løst. I det hele taget bliver de nye pokersider særdeles spiller-venlige, og det vil formentlig også gavne til at poker i sig selv vil gå en sund udvikling i møde i Danmark i løbet af de næste par år.

Hold dig orienteret om den nye hjemmeside og opret en gratis konto hos Betsson Poker nu.

Lav din Betsson Poker konto her!