Dagsarkiv: 6. december 2010

Søren Blanner vinder side event ved Unibet Open London

Inden dette års sidste udgave af Unibet Open London skulle starte havde arrangørerne valgt at holde en lille ekstra turnering hvor man for blot £300 kunne få lov til at varme lidt op ved den grønne filt inden Main Event med et buy-in på £1.500+£150 skulle skydes i gang. Det var en smal sag for den danske spiller Søren Blanner der stille og roligt kunne se sig selv gå hen og vinde turneringen der med 56 startende spillere udløste en førstepræmie på £5.545. Dette må siges at være en ganske fin gevinst når han blot har betalt et indskud på £300 i den lille turnering.

Knap så mange deltagere

Det var dog en poker turnering som hverken havde det store antal deltagere eller for den sags skyld havde en specielt dyb struktur. For at få turneringen til at passe sammen med den store Main Event turnering som har en noget dybere struktur og et noget højere buy-in valgte arrangørerne nemlig at gøre turneringen til en turbo turnering, der betød at vi forholdsvis hurtigt kunne se den unge danske spiller tage sejren hjem. En sejr som må siges at være god optakt til hvad vi kan forvente os af de øvrige danskere der har taget turen til London.

Med hele 10 danske spillere tilbage i Unibet Open London Main Event er chancerne for at en dansk spiller skulle gå hen og vinde turneringen nemlig rigtig gode. Henrik Hecklen har før spillet genoptages på dag 2 lagt sig i spidsen med knap 90.000 chips og de øvrige 9 danskere der er tilbage i turneringen har således også en ganske fornuftig stack at gå til bords med når spillet igen vil starte.

En af de bedste turneringsserier for danskerne

Unibet Open har i al sin enkelthed været en af de bedste turneringer i dette år set med danske øjne. Bjarne Pedersen tog sig af en flot 2. plads tidligere på året, og senest var det Thomas Thang der velfortjent kunne føre en sejr på sit cv og en million kroner mere til bankbogen.