El-kher vandt Sunday Warm-Up igen

Den danske pokerspiller Martin El-kher gjorde i nat, hvad de færreste gør i hele deres poker karriere. Cash-game specialisten vandt nemlig PokerStars Sunday Warm-Up og kunne sætte imponerede 740.000 kroner ind på pokerkontoen.

Anden sejr for El-kher

Det usædvanlige er imidlertid, at dette var Martin El-khers anden sejr i Sunday Warm-Up, hvilket må betegnes som en kæmpe triumf for den danske spiller. Han kan dermed skrive sig ind i klubben af spillere, der vundet en af de store søndagsturneringer to gange.

Sidste gang var tilbage 2008, hvor det blev til $93.810 for præstationen efter sejr over 3.179 spillere. Denne gang besejrede han hele 4.338 spillere, hvorfor præmien også blev godt $42.000 større.

ThePokerBody, som Martin El-kher spiller under på PokerStars, er ellers mest kendt som sine præstationer ved No-Limit Holdem cash bordene. Her har han i flere år spillet de højeste limits og har haft stor succes på specielt Party Poker.

Vi tvivler derfor på, at Martin El-kher vil gå over til at fokusere på poker turneringer i lyset af den flotte sejr, om end han nok er at finde ved alle søndagsturneringerne hver uge.

Stort tillykke med den anden sejr, der forhåbentlig ikke bliver den sidste i rækken.

Spil selv hos PokerStars

Spil selv med i søndagsturneringerne på PokerStars ved at oprette en konto på verdens største pokerside. Der kan lige nu hentes maksimum indirekte PokerStars Rakeback og $600 i poker bonus ved at følge linket.