EUR 20000 Sonic Booms hos Inter Poker

Det er ved at blive koldt udenfor, og i den forbindelse kan det være en glimrende ide at få spillet en masse online poker.

Inter Poker har valgt at lancere en ny kampagne kaldet Sonic Booms, og man kan roligt sige at der er god mening i at være en del af netop denne promotion. Hele €20.000 vil blive fordelt imellem de 50 mest aktive spillere i to vilde rake races, og som prikken over i’et har Inter Poker valgt at sætte en ekstra præmie på spil til vinderen af hvert rake race.

Vind unik oplevelse

Foruden de kontante præmier vil vinderne af hvert rake race have muligheden for at få en uforglemmelig oplevelse ved at få en tur i et militært kampfly, og det er alligevel noget som næsten ikke kan købes for penge.

Kunne du derfor godt tænke dig at vinde masser af ekstra kontanter for dit spil i november, og samtidig have muligheden for at vinde en unik oplevelse så bør du uden tvivl få oprettet en konto hos Inter Poker. Hvert rake race har en varighed på 2 dage, og der er €10.000 i puljen i hvert af disse.

Tilmeld dig Inter Poker

Synes du at dette tilbud er så godt at du bare er nød til at være en del af det, så er det bare med at få oprettet en konto hos Inter Poker med det samme.

Som ny kunde kan du endda også glæde dig over at en lækker velkomstbonus bare sidder og venter på dig, og med det nye VIP program som Inter Poker tilbyder er værdien ganske enkelt ikke til at overse.

Læs mere om dette store rake race hos Inter Poker og se hvor store præmier du kan indkassere i november måned hos denne udbyder.

Bliv Inter Poker kunde. Klik her!