GSOP VII hos Bet24 Poker

Lige nu kan du kvalificere dig til en af de 18 online turneringer som vil blive spillet i forbindelse med den kommende udgave af Grand Series of Poker. Bet24 Poker afholder et utal af kvalifikationsturneringer der kan sende dig med til en af de mange spændende events, og hver dag starter priserne på $8 og opefter. Der vil i alt være garanterede præmiepulje for $2.700.000 under den kommende udgave af GSOP VII, og hvis du godt kunne tænke dig at deltage skal du bare oprette en konto hos Bet24 Poker og så er du godt på vej.

Kvalificer dig og spar penge

Med de mange muligheder for at vinde et sæde til en af de 18 turneringer billigt hos Bet24 Poker kan man spare rigtig mange penge på dette års udgave af GSOP. Benyt derfor denne mulighed for at du kan komme ekstra billigt med, og vælg selv hvilke turneringer som du ønsker at kvalificere dig til. Det er kun dig selv og dine evner der bestemmer hvor langt du når. GSOP er en af de ypperligste turneringsserier som afholdes online, så sørg for at du ikke går glip af dette væld af fede turneringer som er på programmet i år.

Ekstra præmier

Foruden de massivt store garanterede præmiepuljer vil vinderen af hver GSOP VII turnering også modtage en billet til en værdi af $5000 til den store GSOP Grand Slam turnering hvor der er $400.000 garanteret. Denne event bliver spillet den 16. oktober 20.00 dansk tid og er den vildeste turneringen inden for GSOP. Du kan derfor vinde en billet til en værdi af mere 25.000 kroner hvis du skulle vinde bare en af de mange GSOP turneringer, så prøv at se om du kan kvalificere dig allerede nu og spil med om $2.700.000 hos Bet24 Poker.