Hardcore Betting Ordbog

Få styr på basale begreber indenfor betting her!

Er du helt ny til sportsbetting, eller vil du bare gerne have styr på nogle begreber og spilleformer indenfor betting, som du ikke kender til? Så kan det være en god idé at læse videre i denne Hardcore Betting Ordbog, da vi her vil forklare dig væsentlige begreber, du nok bør kende til.

 

Hardcore Betting-ordbog

A-E

@ – I USA anvendes ’@’ til at betegne, hvem der er på hjemmebane. En kamp kan eksempelvis hedde Green Bay Packers @ Seattle Seahawks, hvilket betyder, at Green Bay spiller ude mod Seattle.

Draw No Bet – En spiltype hvor du spiller på enten hjemmeholdet eller udeholdet. Hvis kampen skulle ende uafgjort, får du din indsats tilbage.

Engelske odds – Engelske bookmakers opgiver gerne deres odds fx 2/9 eller 10/1 i stedet for 1.22 eller 1.91. For at gøre det endnu mere besværligt, gør mange i USA det på en helt tredje måde.

F-J

Handicap – Med et handicap tilføres et af holdene en fordel. I en kamp mellem Arsenal og Sunderland kan det eksempelvis være, at Sunderland starter med at føre kampen 1-0 på det konkrete odds, hvorfor en sejr til Arsenal indirekte betyder, at de skal vinde med mindst 2 mål.

Hitrate – Din hitrate angiver, hvor mange af dine spil du har ramt. Har du fx en hitrate på 2/5, har du vundet 2 ud af 5 spil.

IBAN – Dette relaterer sig ikke direkte til betting. Men IBAN er et nummer, alle bankkonti har i EU, der ofte skal bruges, når du skal have din gevinst udbetalt.

K-O

Livebetting – Livebetting betyder, du har bette/oddse på kampen, mens den er i gang.

Over/under – Over/under er en spilleform, der bruges rigtigt meget. På over/under kan du eksempelvis spille på, om der kommer over/under 5,5 gule kort i en kampe, over/under 3,5 mål i en kamp osv.

P-Z

Player-to-player (P2P) – Person-to-person eller player-to-player er en ret ny spilleform, der udbydes på enkelte sites. Her kan de enkelte brugere sætte odds som bookmaker og spille mod hinanden.

SWIFT-kode – Igen er vi en tur i bankverdenen. SWIFT-koden er en kode, alle banker har, som du skal bruge ved udbetaling.