Justin Bieber trænede med Rungsted Seier Capital

Mange teenagepiger (og drenge) i Danmark ville nok have ønsket, at de havde overværet en intern træningskamp hos ishockeyklubben Rungsted Seier Capital søndag i Saxo Bank Arena.

Her var superstjernen Justin Bieber, som netop har afgivet en stor koncert i København, noget overraskende med til træning, hvor han spillede med på blåt hold med nummer 32.

Selv om Capital-holdet nok ikke normaltvis er de store “beliebers”, stillede hele holdet selvfølgelig op til en forevigelse sammen med den unge musiker, hvilket klubben efterfølgende delte på Facebook.

Justin Bieber skulle eftersigende havde gjort det glimrende på isen sammen med Rungsted Seier Capital, som nok ikke har råd til at signe Bieber permanent til førstekæden. Selvom det formentlig ville trække horder af skrigende teenagere til, hver gang Rungsted spiller.

I hvert fald bærer kommentarfeltet på Rungsteds facebook-opslag præg af, at nogle piger måske ville komme oftere i ishockeyhallen, hvis Bieber var fast mand på holdet.

kommentar_justin_bieber

 

Rungsted fører Metal Ligaen

Rungsted har dog heller ikke brug for en forstækning af Justin Bieber som det ser ud lige nu, for holdet fører nemlig nu Metal Ligaen efter tre kampe i den nye sæson.

Det er Esbjerg Energy der er forsvarende danske mestre, mens Herning Blue Fox i sidste sæson tog sig af sølvet. Men Rungsted ligner allerede nu et godt bud på en udfordrer til titlen, som Rungsted senest vandt i 2001/2002.

Det er dog Herning Blue Fox som er favoritter til at vinde mesterskabet i år sammen med Esbjerg Energy, SønderjyskE Ishockey og Frederikshavn White Hawks.

Du kan se odds på Metal Ligaen hos Danske Spil her:

odds_metal_ligaen