King of The Ring Promotion hos Betsson Poker

Det er blevet tid til en ny kampagne hos Betsson Poker, og i denne omgang er det MTT turneringer der er i fokus.

Navnet er King of the Betsson Ring, og det går i bund og grund ud på at du via forskellige måder kan kvalificere dig til en MTT finale hvor i der er ekstra præmier til vinderen.

Allerede fra den 1. april vil der køre daglige freerolls klokken 20.30 dansk tid, og der er 2 pladser garanteret til den kommende finale.

Der er dog også andre måder du kan komme med til finalen på, så der er fine muligheder for at du kan blive den næste vinder.

Satellitturnering

Betsson Poker vil også afholde en daglig $2.20 turnering som har 12 pladser garanteret til ugens kommende finale, så du har op til flere muligheder for at deltage.

Dernæst vil alle spillere der optjener 500 Player Points i løbet af en uge, også komme med til det endelige opgør.

Skulle du ende med at vinde finalen, vil Betsson Poker give dig yderligere $250 for din sejr, og hvis du kan bibeholde den placering vil du få $250 ekstra helt op til fire gange.

Kun hos Betsson Poker

Dette tilbud er kun tilgængeligt for kunder hos Betsson Poker, så hvis du spiller hos et af de øvriges sites på Ongame netværket kan du ikke deltage.

Man bør dog overveje at oprette sig som kunde hos Betsson, for her kan man både få en valgfri bonus på op til $2000 samt adgang til en $500 freeroll for nye spillere.

Er du derfor klar til at blive kronet som kongen af Betsson Poker, så opret din konto med det samme og så er du i løbet af få minutter klar til at spille ved deres borde.

Tilmeld dig hos Betsson Poker