Kom til Paradise Poker Tour i Madrid for EUR 1

Kvalificer dig til næste udgave af Paradise Poker Tour i Madrid, for et indskud på bare €1.10. Vind en stor Paradise Poker Tour pakke til en værdi af €1.100.

Madrid er næste stop

Den populære live pokerturneringsserie Paradise Poker Tour, er nu nået frem til det solrige Spanien. Hvor slaget næste gang skal slås i den smukke spanske by Madrid. Her kan du spille med om en samlet garanteret præmiepulje på €125.000, mod en masse andre håbefulde pokerspillere.

Indskuddet til selve hovedturneringen er på €550, men du kan også komme til at spille den for en investering på bare €1.10. Hvis du er så dygtig og heldig at du kvalificerer dig via deres fantastiske online kvalifikations program.

Online kval

Kvalifikationsturneringerne er allerede starter hos Paradise Poker, og de kører hver eneste dag i både freezeout og rebuy udgaverne. De daglige online satellitter giver adgang til de ugentlige online finaler, hvor du kan vinde selve Paradise Poker Tour pakken, der har en værdi af hele €1.000. Pakken dækkerne både udgifterne til selve indskuddet, samt opholds og rejseudgifterne under Paradise Poker Tour i Madrid.

Paradise Poker Tour er efterhånden blevet til en af de mest populære live pokerturneringer på europæisk grund, og trækker mange store pokerprofiler fra hele verden. Du kan altså virkelig få dig en ordentlig en p opleveren, ved at deltage i den næste Paradise Poker Tour.

Skynd dig at oprette dig som kunde hos Paradise Poker, så du kan spille med i deres online kvalifikationsturneringer. Du får desuden en gigantisk skattefri online pokerbonus på 200 % op til €1.000 ved første indskud, når du opretter din konto.

Vind en €1.100 Paradise Poker Tour Madrid pakke her.

Hent din skattefrie Paradise Poker bonus på 200 % op til €1.00 her.