Kom til WSOP 2012 hos Betsafe Poker

Ventetiden er snart ved at være overstået, og inden længe vil Las Vegas igen danne rammerne om WSOP.

Hos Betsafe Poker lader de selvfølgelig ikke årets begivenhed gå deres næse forbi, og derfor tilbyder de lige nu dig flere måder at komme med på.

Du har både mulighed for at vinde en pakke til WSOP 2012 til en værdi af $14.000 og $4000. Den førstnævnte vil give dig adgang til Main Event, og det er ubestridt den mest interessante event hvert år.

Hver søndag spilles der en online finale hvor i 1-2 pakker garanteres, og man kan kvalificere sig enormt billigt.

$320 i indskud

Direkte tilmelding til finalerne koster $320 inklusiv gebyr, men det er altså ikke påkrævet at smide en sådan sum penge.

Betsafe Poker afholder nemlig hver dag op til flere satellitturneringer til meget overkommelige priser, så det kan være en klar fordel at prøve kræfter med en af disse.

Skulle man dog ikke have tid eller lyst til at komme billigt med til finalen, kan man selvfølgeligt bare købe sig ind for det omtalte indskud.

I tilfælde af at du skulle kvalificere dig til WSOP 2012 hos Betsafe Poker, kan du i øvrigt også være glad for at der er taget højde for alle tænkelige udgifter.

Alt er tænkt på

Der er som bekendt en stor forskel på værdi af de to typer af pakker som man kan vinde hos Betsafe Poker, men der er dog tænkt på alt ligegyldigt hvilken en du vinder.

De vil nemlig begge indeholde indskud til en af turneringerne samt flybilletter, overnatninger på Palazzo Hotel og meget andet.

Allerede nu på søndag vil den næste finale til WSOP finde sted, så det er med at få oprettet en konto hos Betsafe Poker, og se om man kan kvalificere sig.

Tilmeld dig Betsafe