Kvalifikation til European Deepstack hos Mermaid Poker

Nedtællingen til den nye udgave af European Deepstack Poker Championship er allerede begyndt, og hos Mermaid Poker har du mulighed for at kvalificere dig til turneringen for meget få penge. Hver uge spilles en online finale med et indskud på €150+€10, og der er altid en pakke til live turneringen garanteret. Du behøver dog nødvendigvis ikke engang at have de €150+€10 op af lommen før et sæde kan blive dit. Hver dag finder du nemlig et stort udvalg af satellitturneringer der kan sende dig videre til ugens finale for bare €3+€0.30.

€1200 i værdi

Hver pakke vundet hos Mermaid Poker har en værdi af €1200, og for denne pris er der både inkluderet €550 i indskud til turneringen samt €650 til rejse og hotelophold. Det eneste du skal bekymre dig om er derfor bare at vinde et af de ugentlige sæder, og hvis antallet af deltagere overstiger den eksisterende præmiepulje vil der blot blive tilføjet endnu flere pakker. Med mulighed for at komme særdeles billigt med til denne store finale der spilles hver søndag er dette et rigtig godt tilbud fra Mermaid Poker som kun kan anbefales.

Super dyb struktur

European Deepstack Poker Championship er en turnering med en særdeles dyb struktur. Alle deltagende spillere vil få 50.000 i chips og hvert niveau varer 60 minutter. På den sidste dag af turneringen skrues det dog yderligere op til 90 minutter per niveau, så der er masser af god poker i vente for de spillere som vælger at drage til Dublin i starten af februar måned hvor turneringen finder sted.

Tjek alle mulighederne for hvordan du kommer med til denne unikke turnering hos Mermaid Poker, og husk at du som ny kunde kan indkassere en velkomstbonus på op til €500 når du laver dit første indskud.

Kom med til turneringen her