Mange varianter af poker hos Full Tilt Poker

Full Tilt Poker kan med deres enorme udbud af poker tilbyde det klart stærkeste udvalg af online poker. Som spiller hos Full Tilt Poker har du mulighed for at spille nogenlunde alle varianter af poker, og med de nye spændende muligheder for at spille Rush Poker er der kommet endnu flere gode grunde til at det netop er Full Tilt Poker du skal spille hos. Nye kunder kan med fordel se nærmere på de mange spændende varianter som No Limit Texas Hold’Em, Pot Limit Omaha, 7 Card Stud og meget andet.

Specielle borde og varianter

Foruden de mange forskellige typer af poker kan man som kunde hos Full Tilt Poker også spille på en lang række specielle borde. Der er nemlig stor forskel på de cash games som bliver udbudt, og for at forsikre sig om at du altid vil finde et spil som passer lige netop til dig vil Full Tilt Poker gerne give dig så mange muligheder som muligt.

For at remse et par af mulighederne op finder du cash games i Shallow, Deep Stack, Speed, Rush, Cap og meget mere. Shallow bordene er blevet meget populære da alle spillere vil kunne købe ind for et minimalt beløb, og det sikrer langt større action på grund af mindre stacks. Speed bordene gør at spillerne skal være hurtige til at tage deres beslutninger, og det er også noget der gør at du vil spille flere hænder end normalt.

Spil tryg og sikker poker

Med de mange muligheder og varianter hos Full Tilt Poker behøver du ikke lede længere efter et solidt sted at spille poker hvor du også kan være sikker på at dine penge og dit spil er i trygge hænder.

Opret dig som spiller hos Full Tilt Poker og tjek de mange tilbud ud og få op til $600 i sign-up bonus når du bruger koden RIDERS600 når du registrerer dig.