Masser af satellitter til WPT Paris hos Party Poker

Der går nu ikke længe før at World Poker Tour Paris atter vil finde sted, og allerede nu er det muligt at vinde en pakke til denne stjernspækkede turnering. Party Poker afholder døgnet rundt et væld af satellitturneringer som kan sende dig billigt med til de store ugentlige finaleturneringer.

Kan du gøre Theo kunsten efter?

I hver turnering vil man have chancen for at vinde en stor pakke til turneringen i Frankrigs hovedstad hvor man må sige at danskerne gjorde fabelagtig form sidste år. Theo Jørgensen tog sejren med hjem til Danmark, og spørgsmålet er blot om du kan gøre ham kunsten efter.

Læs om hvordan du modtager din bonus

Deltag i freerolls

Du har i hvert fald alle muligheder for det med de mange turneringer som findes hos Party Poker. Det er endda muligt at vinde en komplet pakke for nul kroner da der findes et stort udvalg af freerolls som du kan være med i uden restriktioner. Det kræver ikke andet end masser af tålmodighed, godt spil og en lille smule held, og det er jo ikke ligefrem fordi det er en stor udgift hvis det kunne give dig en pakke til en af årets mest afventede turneringer i Europa.

De mange satellitturneringer hos Party Poker findes i alle prisklasser, så hvad enten du spiller højt eller lavt er der fine muligheder for at avancere i disse turneringer og forhåbentlig være klar når WPT Paris atter skal til at i gang.

Spild ikke tiden og opret dig som spiller hos Party Poker nu, og så kan du også spille med i deres gebyrfrie turneringer hele juli måned og samtidig spille deres fornemme bonus på op til $500 fri.

Husk at bruge koden RIDE500 når du laver din konto for at få del i dette fremragende tilbud. Opret konto hos Party PokerVi gøre endvidere opmærmsom på at alle pakker til diverse turneringer er komplet skattefrie når de er vundet hos Party Poker.