Micro Bad Beat Jackpot hos Paradise Poker

For dem der spiller på de små borde og altid har drømt om at score den store gevinst har Paradise Poker nu gjort tingene lidt nemmere. De kan nemlig nu tilbyde en såkaldt Micro Bad Beat Jackpot, og hvis man bare spiller €0.05/€0.10 eller højere inden for No Limit Texas Hold’Em, har man mulighed for at vinde stort. Dette initiativ er lavet fordi at mange spillere har beklaget sig over at det kun har været de mere erfarne spillere der har haft råd til at spille med om den normale jackpot som stadig findes.

De udvalgte borde

Paradise Poker har lavet i alt 6 Bad Beat Jackpot borde som man kan spille på 24 timer i døgnet. De har alle navnet Micro BBJ, og kan nemt findes ved at logge ind på ens konto. For både at gøre det muligt for dem der spiller Full Ring og Short Handed finder man både borde med plads til 9 og 6 spillere, hvilket igen viser at Paradise Poker går meget op i at opfylde kundernes behov. For at fejre den nye jackpot er der allerede tilføjet €1000, og beløbet stiger hele tiden.

Nemmere at vinde

Til forskel fra den normale Bad Beat Jackpot hos Paradise Poker er kravene i denne mindre udgave også nemmere at opfylde. Man skal nemlig bare tabe med fire ens i 2’ere eller bedre, og så vil jackpotten blive udløst. For hver raked hånd der spilles på disse borde vil 2 cent gå til den nuværende jackpot hvilket kun giver flere kontante grunde til at spille med hele tiden.

Prøv selv den nye Micro Bad Beat Jackpot hos Paradise Poker og se hvor stort du kan vinde hvis du formår at tabe med fire ens i 2’ere eller bedre på de udvalgte borde.

Besøg Paradise Poker