Modtag Party Poker bonus

Party Poker Information Vurdering 10/10
Pokerrum Party Poker Party Poker Spiller Niveau 10
Webside partypoker.com Spil udvalg 10
Etableret 2001 Party Poker Party Poker Bonus Værdi 10
Licens Gibraltar Trafik 10
Software iTech Labs Software 10
Bonuskode PNPARTY Kundeservice 10
Bonus 3000 kroner Vurdering - 10/10

Alle der vælger at spille poker online hos Party Poker vil helt automatisk blive tildelt en gigantisk Party Poker bonus på 100 % op til 3000 danske kroner, ved første indskud.

Valg af pokerrum

Har man først har fået smag for at spille poker med vennerne hvor det blot er hygge og sjov, går der som regel ikke lang tid før man får rigtig blod på tanden og ønsker at spille poker mod andre pokerspillere for rigtige penge.

Som regel er det første sted man begynder at spille poker om penge hos et online pokerrum. Hos et sådant kan der både spilles poker for sjov og om penge. At spille om penge behøver nødvendigvis ikke at være om store indsatser. Ofte kan det give et lige så stort kick, hvis man bare spiller om et få kroner.

Det der er med til at udløse spændingen er dels udsigten til en større eller mindre præmie, men også faren for at tabe sit indskud. De fleste pokerspillere der har spillet poker i flere år kan nikke genkende til, hvor svært det nogle gange kunne være, at tabe bare ganske få penge på pokerspillet i og med at ens intellekt er det som rammes.

En måde hvorpå man kan maksimere ens gevinster eller minimere ens tab på pokerspillet, er ved at modtage penge uanset om du taber eller vinder. Umiddelbart lyder det ikke realistisk at man kan få penge for at spille poker, om man vinder eller om man taber. Det er her valg af pokerrum kommer ind i billedet.

Bonus til nye spillere

Det er en kendsgerning at Party Poker giver alle deres nye kunder mulighed for at få helt op til kroner 3000 i Party Poker bonus. Pengene fra bonussen får man ligegyldigt om man vinder eller man taber i selv spillet.

Hvad der er afgørende er at man spiller poker for virkelige penge og dette uanset om man spiller turneringspoker eller man spiller cashgame poker. Party Poker har nemlig det princip at de belønner alle der spiller poker hos dem for rigtige penge i forhold til hvor meget der spilles.

Optjen points og få bonuspengene udbetalt

For hver gang du spiller en eller anden form for poker hos Party Poker, hvor du har investeret rigtige penge, optjener du det der kaldes for Party Point. Disse point kan bruges til at købe bonusser, veksle direkte til kontanter eller bruges som betalingsmiddel til at købe dig ind i specielle Party Poker turneringer. Udover dette bruges points også til at regne ud hvor stor en del af din bonus du har optjent og skal have udbetalt.

Bonussen er en poker bonus som alle nye kunder kan tilegne sig i forbindelse med deres første indskud. Når man skriver PNPARTY som Party Poker bonuskode, vil man pr. automatik få matchet ens indskud med 100 % op til DKK 3000.

Straks efter man har foretaget sin første indbetaling vil man kunne se ens bonus på en særskilt bonuskonto. Her bliver bonusbeløbet stående indtil den gradvist bliver udløst i 10 lige store portioner, i takt med at man optjener tilstrækkeligt med Party Point. Der kræves man optjener 6 x bonusbeløbet i point. Dette betyder at har man indbetalt $200, skal man efterfølgende optjene i alt 1200 points for at få udbetalt hele velkomstbonussen. Man skal dog kun optjene 120 points for at få udløst den første rate på $20 af sin samlede bonus.

Sådan foregår det indtil man enten har spillet hele sin bonus fri eller tidsfristen på de 60 dage udløber. Skulle det ske at en spiller kun når at opsamle 600 point på de første 60 dage efter første indskud, vil vedkommende have fået udbetalt $100 og restbeløbet annulleres. Baggrunden for at der findes en tidsfrist er ikke for at tvinge folk til at spille mest muligt men af regnskabstekniske grunde da bonus af revisionsfirmaer betragtes som en kommende udgift.

Spørgsmålet om hvordan man optjener Party Point og hvor mange man kan optjene er ganske enkelt at svare på da VIP programmet er simpelt at forstå. Spillere får 2 Party Point for hver $1 der betales enten i form af turneringsgebyr eller i rake når der spilles cashgame. Palladium Elite programmet som VIP point programmet kaldes er så simpelt som det overhovedet kan være, og det er ganske overskueligt og gennemskueligt for selv helt nye pokerspillere.

Et godt råd er at man ikke fokuserer for meget på sin Party Poker bonus, da det måske kan gå hen og få for stor indflydelse på dit pokerspil. Fokus på at frispille bonus kan medføre risiko for at der satses for meget i visse situationer og måske tabes dermed mere end hvad bonussen er værd.

Du bør udelukkende se bonusser som en ekstra gulerod du får ved siden af de eventuelle pengepræmier du vinder i de ordinære pokerspil. Skal man gøre noget for at optimere jagten på bonussen, kan man på forhånd lægge en plan for hvor meget man vil spille pr. dag og hvilke poker spil man vil spille. Husk aldrig at spille hvis du er træt eller uoplagt. Det er der nemlig ingen grund til da der altid er et nyt spil på tidspunkter hvor man er veludhvilet og frisk og kan overskue den fantastiske tankesport som poker nu engang er.

Det bedste ved bonussen er dog at den er at betragte som 100 % skattefri indtægt hvilket selvfølgeligt også gælder alle gevinster som du måtte vinde hos såvel pokerrummet, casinoet eller hos PartyBets.

De eneste krav der findes for at man kan oprette sig som kunde hos Party Poker og få fingrene i den store og skattefrie bonus er, at man er over 18 år og laver et indskud.

Information til Mac computer ejere

Det er ligegyldigt om man spiller fra en pc eller Mac computer, da Party Poker som en af de få online pokerrum, har sørget for at være kompatibel med Mac. Dette er en klar fordel for dem som sværger til Mac computere idet de også kan spille poker online hos verdens næststørste pokersite.