MTT turneringer hos Party Poker

Party Poker hører til blandt den absolutte elite inden for skattefrie pokersider, og det har altid været en høj prioritet at tilbyde kunderne et væld af gode turneringer i et hav af forskellige varianter. Du kan derfor hele døgnet rundt nyde poker på dine egne præmisser i og med at Party Poker afholder turneringer hele dagen lang, og hvis du skulle få lyst til at prøve kræfter med deres ugentlige og månedlige turneringer kan du f.eks. spille med om $1.000.000 for en pris på $640. Det er dog ikke kun dyre turneringer du finder hos Party Poker, så der er noget for alle at vælge imellem.

100 % skattefri poker

Fra flere år tilbage valgte Party Poker at tilspørge SKAT om hvorvidt at penge vundet på deres pokerside er fritaget beskatning for danske spillere, og da melding lød at dette var tilfældet kunne Party Poker glæde sig over at informere de danske kunder om dette. Sådan forholder tingene sig stadigvæk, og med en streng licens fra regeringen på Gibraltar kan du både nyde sikker og skattefri poker på samme tid, og det er noget som man bør være opmærksom på når man leder efter et sted at spille online poker.

Stor velkomstbonus med koden RIDE500

Kunne du tænke dig at se hvor stort et udvalg af online turneringer der findes hos Party Poker så skal du bare se at få oprettet en konto. Når du tilmelder dig er det vigtigt at du bruger koden RIDE500 da denne vil udløse den største bonus hos Party Poker. Dette er en 100 % bonus der betyder at dit indskud vil blive matchet i bonus, og dette gør sig gældende op til $500.

Prøv derfor at spille skattefri poker hos Party Poker og indkasser den store bonus der gives til alle der benytter koden RIDE500.

Opret dig hos Party Poker