Odds boost – Hvad er det?

Der kastet betting bonusser ud fra alle sider, og det er svært at følge med i, hvad de enkelte bonusser betyder, og hvordan du får mest muligt ud af dem.

En af de mest populære bonusser på det seneste, som du sikkert har hørt om, er odds boost, som også er kendt som forhøjede odds.

Disse bonusser er en bonus, hvor du får et meget højere odds på en kamp, end du egentlig burde. Et eksempel er FC Barcelona mod en dårlig modstander. Her vil Barcelona oftest give 1.10-1.20 gange pengene igen, men med et odds boost kan du være heldig at få odds 10.00 på FC Barcelona.

Det lyder jo helt fantastisk, hvis man kan få odds 10.00 på noget, der næsten er 100 % sikkert, men er det nu også det.

Desværre er det ikke ligeså fantastisk, som det lyder. Bonussen er skam ganske god, men hvis du forventer, at du kan få lov til at spille 1.000 kr. eller mere på, at FC Barcelona slår et dårligt hold til odds 10.00 gange indsatsen igen, så bliver du desværre snydt.

Sådan hænger det sammen

Det fungerer nemlig på den måde, at tilbuddet oftest kun gælder nye kunder. Samtidig med, at det gælder nye kunder, så gælder det også kun for et lavt beløb. Oftest hedder grænsen 100 kr. og du kan derfor ikke spille mere til det forhøjede odds.

Hvis det så ender med, at FC Barcelona vinder kampen, så er det heller ikke sådan, at du bare kan hæve din gevinst med det samme. Disse odds boost er nemlig en bonus, og derfor er der også regler og vilkår der skal overholdes.

Du modtager derfor din gevinst som en bonus, og den skal gennemspilles x antal gange, før du kan udbetale den. Gennemspilskravene er dog meget lavere, end hvis du havde modtaget en normal indbetalingsbonus, så på den måde kan man sige, at det er ganske godt.

Hvis du ikke bliver tilbudt andre bonusser end et odds boost/forhøjet odds, kan det stærkt anbefales, at du tager i mod den.