Opret en konto hos Littlewoods Poker og modtag GBP 200

Den store og anerkendte engelske pokerside Littlewoods Poker har stormet frem gennem de sidste par år. Med en solid og støt stigende placering på det store globale marked for internet poker kan Littlewoods Poker byde nye kunder velkomne med masser af gode tilbud. Opretter du dig som ny kunde hos Littlewoods Poker i dag kan du få helt op til £200 i gratis bonus når du laver dit første indskud. Det er dog ikke alt.

Masser af turneringsbilletter

Du vil som ny kunde hos Littlewoods Poker nemlig også modtage en hel kavalkade af billetter til store freeroll turneringer helt gratis. Intet mindre end 8 billetter til spændende freeroll turneringer af en værdi på $4.500 vil du modtage gratis når du laver dit første indskud hos Littlewoods Poker.

Dermed får du både op til £200 i sign-up bonus, og værdi for hele $4.500 i gratis adgang til interessante freeroll turneringer.

Med andre ord får du lidt af det hele når du opretter dig som ny kunde hos Littlewoods  Poker. Niveauet på netværket er markant lavt, og det kan derfor anbefales at tage del i det spændende tilbud fra Littlewoods Poker og få det maksimale ud af sit første indskud.

Udover hele 7 freeroll turneringer med $500 i præmiepulje vil du også få adgang til en stor kvalifikationsturnering hvor du kan vinde et sæde til den store $50.000 Challenge Freeroll. Dermed kan du ved blot at komme i top 20 i den indledende turnering få adgang til den store turnering der sikrer vinderen en gevinst på mindst $5.000 i kolde kontanter.

Med så mange fantastiske tilbud bør alle pokerspillere tage et smut forbi Littlewoods Poker og få sin andel af det fremragende tilbud. Det er de færreste udbydere af poker der er så gavmilde med flotte tilbud til deres kunder, og derfor må Littlewoods Poker også anbefales varmt.

De dårligste pokerspillere på internettet

Endvidere er denne pokerside kendt for at have de absolut dårligste pokerspillere på nettet. Dette grundet at en del af pokerspillerne er enten casinospillere eller spillere med forkærlighed for at placere sport bets.

Se de dårlige modstandere her!