Party Poker afholder Winter Million turnering

Allerede nu afholder Party Poker satellitturneringer til deres næste million turnering. Det hele sker den 5. februar 2012 hvor intet mindre end $1.000.000 vil være garanteret i en enkelt online turnering og du har alle muligheder for at være en del af de spillere som skal dyste om de mere end 5 millioner kroner.

Hver dag finder du kvalifikationsturneringer fra $1 og opefter i indskud, og du kan spille med i så mange som du overhovedet har lyst til. Skulle du blive en af de heldige og dygtige spillere der vinder adgang til Winter Million kan du se frem til at spille med om skyhøje præmier.

Kvalificer dig hver dag

Party Poker vil gerne sende så mange af deres spillere med til turneringen som overhovedet muligt, og derfor kører satellitturneringerne hver dag frem til den endelige dag hvor minimum 1 million dollars skal fordeles blandt de bedste spillere.

Dette er en enestående mulighed for at lave en lille portion penge om til et livsændrende beløb, og med det store udvalg af satellitturneringer er der ingen undskyldninger for ikke at være med når det hele løber af stablen.

Bonus til nye kunder

Er du endnu ikke kunde hos Party Poker kan du med fordel oprette en konto med det samme og få op til $500 i velkomstbonus. Måden hvorpå du får denne bonus er ved at indtaste koden RIDE500 når du tilmelder dig, og så vil din bonus automatisk blive udløst når din første indbetaling har fundet sted.

Benyt dig af dette gode tilbud der giver dig markedets største bonus hos Party Poker, og se om du kan kvalificere dig til Winter Million der spilles den 15. februar 2012. Husk at alle dine gevinster vundet hos Party Poker er skattefrie, hvilket blot øger værdien i denne event.

Få op til $500 i bonus. Klik her!