Spil Dobbelt eller nothing turneringer hos 888 Poker

Før i tiden plejede de fleste STT turneringer at belønne enten top 2 eller top 3. Det er dog noget som spillere verden over har været utilfredse med, og gennem de sidste par år er Dobbelt eller Intet turneringer stormet frem. Konceptet er helt enkelt. Man betaler et indskud for at være med, og 10 spillere vil spille med. De 5 bedste vil få doblet deres indskud mens de øvrige spillere intet får i præmie.

I daglig tale omtales denne type turneringer som DONs

Med mulighed for at fordoble ens indskud relativt nemt er Dobbelt eller Intet turneringerne særdeles spændende. Hos 888 Poker kan du finde disse spændende turneringer på niveauer helt ned til $2.50+$0.35. Med andre ord er det nemt at finde en STT turnering med dette fremragende koncept uden at skulle bruge en unødig del af ens samlede budget til poker.

Disse Dobbelt eller Intet turneringer henvender sig især til spillere på de lavere niveauer som for få penge gerne vil forsøge at doble deres indskud. Med hele 5 vindere i disse turneringer er det blevet langt nemmere at veksle ens færdigheder i poker til kolde kontanter. Disse Dobbelt eller Intet turneringer kører døgnet rundt hos 888 Poker og er din garanti for masser af spændende poker for få penge.

Turneringerne kører hele tiden og findes på alle niveauer. Hvad enten du vil spille højt eller lavt findes der en Dobbelt eller Intet turnering som passer til dig. Det store udvalg og lave niveau hos 888 Poker er gode argumenter for at kigge nærmere på de mange spil som tilbydes.

$400 velkomstbonus

Foruden de mange spændende tilbud hos 888 Poker kan nye kunder også modtage en flot $400 sign-up bonus og gratis adgang til hele 8 freeroll turneringer. Tjek desuden de mange interessante garanterede turneringer som kører hver dag hos 888 Poker.

Spil turneringer her!