Spil med om EUR 15000 alle hverdage med Classic Poker

Classic PokerDer findes et utal af gode grunde til at spille poker hos Classic Poker. Classic Poker er den ældste danske skattefri pokerside, og med personlig dansk support 18 timer i døgnet er Classic Poker det oplagte valg til danske pokerspillere der er på jagt efter en side der giver en masse kontante fordele til deres kunder. Classic Poker har i al sin tid været drevet af Henrik Witt som er kendt for sin kompromisløse og hurtige kundeservice af alle kunder hos Classic Poker. Dermed kan du sikre dig at du bliver taget alvorligt og at mulige uoverensstemmelser bliver behandlet hurtigt og professionelt hos Classic Poker.

200 % bonus på op til €1000

Som ny spiller hos Classic Poker er du berettiget til at få en massiv sign-up bonus på 200 % op til €1.000 i gratis bonus, og derudover kan du også spille med i de mange spændende poker turneringer som Classic Poker kører hver eneste dag.

Alle ugens hverdage kan du for blot €30+€3 spille med i den store €15.000 garanterede No Limit Texas Hold’Em Rebuy turnering der kan gøre hobbyspillere til stjerner på blot timers spil. Den store turnering er særdeles populær, og der har aldrig været flere grunde til at spille med når Classic Poker inviterer alle danske pokerspillere med til store brag. Turneringen kører som tidligere omtalt hver eneste hverdag i ugen, og dermed har du hele 5 forsøg til at vinde din del af den store garanterede præmiepulje med Classic Poker.

Lav et indskud med det samme og spil

Lav dit indskud hos Classic Poker i dag og mærk fornemmelsen af at spille poker hos den førende udbyder af poker på det store Boss Media netværk. Få din sign-up bonus på 200 % op til €1.000 helt gratis og føl dig velkommen hos Danmarks ældste skattefrie pokerside på internettet.

Den store €15.000 garanterede turnering tilbyder ubegrænsede rebuys i den første time, hvilket giver dig masser af chancer for at gøre din dag lidt sjovere med Classic Poker. Læs mere om Classic Poker.