Stanley Cup Playoffs er i fuld gang – se odds på kampene her

I NHL i er vi gået i gang med Stanley Cup Playoffs, hvor der nu resterer otte hold, og det helt store møde i runde to står mellem Washington Caitals vs Pittsburg Penguins. Det kaldes af mange den moralske finale, og her fik Capitals en god start på serien natten til i dag, da man vandt det første opgør med 4-3 hjemme efter OT.

De tre andre serier i runde to byder på Dallas Stars vs St. Louis Blues, San Jose Sharks vs Nashville Predators og Tampa Bay Lightning vs New York Islanders. Her er der første møde i serien natten til lørdag d. 30. april, og NordicBet har masser af odds på Stanley Cup Playoffs inkl. specielle markeder på hver af de fire serier.

Sidder du oppe i nat kan du se Dallas Stars vs St. Louis Blues kl. 02.05 dansk tid. Senere på natten er det Sharks vs Predators kl. 4.35 og derefter kan du gå i seng og sove  helt til kl. 21.05 lørdag aften, hvor der blændes op for Lightning vs Islanders. Sæt kaffe over for senere på natten til søndag er der nemlig Game 2 mellem Capitals og Penguins, hvilket er rundens helt store opgør.

Odds på Stanley Cup Playoffs hos NordicBet.dk ->

 

odds_stanley_cup_playoffs_2016

 

Capitals vs Penguins, Ovechkin vs Crosby

Slutspilsserien mellem Capitals og Penguins bliver en vanvittig affære, hvor to af hovedpersoner bliver de mest omtalte NHL-spillere gennem det seneste årti, nemlig Alexander Ovechkin og Sidney Crosby.

Det er første gang de to spillere står overfor hinanden i slutspillet siden 2009, og dengang sejrede Pittsburg Penguins i en serie der strakte sig over syv kampe.

Capitals er favoritter til at vinde serien i år mod Pittburg takket være et suverænt grundspil, men Penguins ser ud til at være i storform, hvilket blev understreget af en overbevisende 4-1 sejr over New York Randers i første runde af slutspillet.

Der er lagt op til en sindssygt spændende serie i dette slutspil, hvor de to verdensstjerner Ovechkin og Crosby meget vel kan blive afgørende for deres hold. Det kommer formentlig ned til, hvem af de to, som formår at sætte sig mest igennem i de indbyrdes opgør.

Vi tror på en sejr til Capitals i en serie, som kommer til at gå alle syv kampe. 4-3 til Capitals i serien kan spilles hos NordicBet til odds 5.30, hvilket er et virkeligt godt odds.

odds_capitals_vs_penguins