Tab med kongerne og modtag billet hos Bet24 Poker

Bet24 Poker er igen klar med en lækker kampagne, der kan give dig en gratis turneringsbillet, hvis du må se en af de helt store hænder blive slået på deres pokerborde. Hvis du har 2 konger på hånden og ser dem blive slået, vil Bet24 Poker kvittere med en pokerbillet til en værdi af $10+$1 som du kan bruge på en af deres mange MTT eller STT turneringer. Kampagnen kører frem til den 25. september, så det er bare med at komme i gang på bordene og få lidt ekstra ud af at tabe med en af de bedste hænder i No Limit Texas Hold’Em.

Gælder for cashgames og turneringer

Kampagnen gælder for alle former af No Limit Texas Hold’Em enten i cashgame eller turneringsformat. Det er derfor ligegyldigt om du er til STT eller MTT turneringer, da disse begge tæller med. For at være berettiget en pokerbillet skal de to konger være din starthånd og hånden skal gå til showdown før en billet kan krediteres din konto. Foruden dette skal mindst fire spillere deltage i den pågældende hånd, så det kan godt betale sig at finde et bord hvor mindst fire spillere allerede er til stede.

Erklær din præmie

Skulle du gå hen og tabe med de to stærke konger, skynder du dig bare at sende en e-mail til pokerticket@bet24.com, hvor du oplyser håndens korrekte id. Dette id finder du i toppen af hvert bord, så du altid har mulighed for at vide hvilken hånd der bliver spillet. Senest 72 timer efter du har sendt din anmodning vil din billet være på din konto, og så er der frit slag på hylderne for hvilken turnering din pokerbillet skal bruges til.

Vær med i denne fine kampagne hos Bet24 Poker og få en trøstepræmie, hvis kongerne ikke holder hele vejen.

Opret en Bet24 Poker konto her!