Tom durrrr Dwan videre ved EPT Wien

Den østrigske udgave af EPT, afholdes netop i disse dage i Wien. Deltager listen ved EPT Wien, vidner om et kompetent og skarpt felt. Med blandt 3 stærke danske pokerprofiler videre til dag 2. Morten ”pokergirl” Erlandsen, Frederik Brink Jensen og Thor Drexel. Alle 3 danskere er godt med, dog uden at være i toppen af feltet, men heller ikke i bunden. Med det udgangspunkt kan alt ske for 3 herrer, som vi naturligvis krydser vores fingre for.

Rekord stor turnering

Dette års udgave af EPT i Wien, er gået hen og blevet en rekord stor udgave, med en garanteret første præmie i omegnen af €680.000. Sidste gang EPT slog sin vej forbi Wien, var i 2005, der dengang kunne give en første præmie på €184.500 til sejrsherren Pascal ”Triple P” Perrault. Om det er den rekord store første præmie, der har fået selveste Tom ”durrrr” Dwan til at krydse Atlanten, og tage ned til alperne, vides ikke. Et faktum er dog at Tom ”durrrr” Dwan er at finde ved dette års EPT Wien, og han er med videre til dag 2.

Tom ”durrrr” Dwan spiller som de fleste ved, med Full Tilt Poker logoet på brystet, da han for ca. et år siden, tegnede kontrakt med Full Tilt Poker. En kontrakt de fleste nok havde forudset ville komme, mellem Tom Dwan og Full Tilt Poker. Især efter Tom ”durrrr” Dwan havde tiltrukket sig ekstremt meget opmærksomhed i forbindelse med ”durrrr” challenge.

Følg Dwan online hos Full Tilt Poker

Kunne du tænke dig at følge den dynamiske pokerspiller Tom ”durrrr” Dwan ved online filten, hvor han går under sit alias ”durrrr”, kan du oprette en Full Tilt Poker konto her.

Benytter du dig af Full Tilt bonus koden RIDERS600, får du en bonus på 100 % op til $600.

Opret Full Tilt konto