Vind en af 20 Xbox konsoller hos Betsafe Poker

De har gjort det før, og nu gør de det igen. Betsafe Poker giver igen dig som pokerspiller mulighed for at vinde en lækker Xbox 360 konsol, og det har aldrig været nemmere at blive ejer af denne populære spillemaskine. Alt hvad man skal gøre er nemlig at optjene 75 player points i løbet af en lørdag eller søndag i februar måned, og hvis man opfylder dette krav er man sikret adgang til en af de to finaler. Hver af dem har 10 Xbox 360 250 GB konsoller på højkant, og man kan være med i dem begge.

Optjening af point

Man skal altså optjene 75 player points for at kunne være med, men det er nu heller ikke en svær opgave. De fleste ville kunne klare dette i løbet af en time eller to, og det er en meget lille ting når man tænker på at man kan vinde en af de fede konsoller. Du kan således både spiller cashgames, Sit & Go eller MTT turneringer. Så længe du bare optjener 75 player points eller mere en vilkårlig lørdag eller søndag er du med.

Værd at vinde

En Xbox 360 af den slags som man finder i disse to freerolls er virkelig værd at vinde. Du kan nemlig både spille spil i Full HD, se DVD film og opbevare filer på den store harddisk. Udover det vil hver af disse vundet hos Betsafe Poker også indeholde Kinect som giver dig mulighed for at spille på en helt ny måde hvor du er din egen controller.

Besøg Betsafe Poker med det samme og sørg for at du får sikret dig en billet til begge de to finaler som spilles henholdsvis 3 og 4. marts 18.30 dansk tid. I alt 20 konsoller kan vindes, så skynd dig at komme med.

Bliv kunde hos Betsafe