Vind en Playstation 3 hos Betfair Poker

Der går ikke lang tid imellem at de store kampagner finder vej til Betfair Poker, og nu har du mulighed for at vinde en af årets bedste nyheder inden for spillekonsoller.

Betfair Poker har valgt at forære hele 100 Playstation 3 bort til deres kunder i en unik freeroll turnering. For at komme med til turneringen skal du optjene 50 player points på 2 borde af gangen, og hvis du opfylder dette enkle krav kan du komme med til finalen hvor de 100 konsoller altså bliver givet bort. Benyt derfor denne lette chance for at blive ejer af en Playstation 3 160 Gb Slim konsol.

Læs anmeldelse af Betfair her

Rekordlavt krav

Det er næsten umuligt at finde en lignende kampagne hvor man for så lave krav kan komme med til en freeroll med præmier af denne størrelse. Kunne du derfor godt tænke dig at eje en af disse spillemaskiner bør du uden tvivl se at få lavet en konto hos Betfair Poker. Så snart du har lavet en konto kan du nemlig også spille med i alle de andre store kampagner som Betfair Poker er værter for, så man kan roligt sige der er god grund til at vælge netop denne udbyder.

Finalen spilles 6. november

Turneringen bliver afgjort den 6. november 20.00 dansk tid, og det er kun spillere der har optjent 50 player points ved at spille på 2 borde på samme tid der kan tilmelde sig. Kampagnen kører frem til den 31. oktober, så hvis du godt kunne tænke dig at være med bør du få oprettet dig hurtigst muligt.

Finalen byder på 2.000 i chips til alle deltagere samt Playstation konsoller til de 100 bedste spillere, så se at få lavet en konto hos Betfair Poker nu så du kan spille med når finalen afholdes i starten af november.