Vind EUR 25000 hos Classic Poker

Det dansk ejede Classic Poker er nået til en stor milepæl siden de startede. Om ikke så længe tildeler de hånd nr. 2.5 milliard og det fejres med at forære €250.000 væk i kontante præmier.

Vind op til €25000

Det er ikke hverdag at man kan fejre et jubilæum i den grad som Classic Poker kommer til kunne indenfor nær fremtid, og det er bestemt heller ikke hver dag at man som kunde kan vinde helt op til €25.000 ved at være på det rette sted på det rette tidspunkt. Classic Poker giver nemlig hele €25.000 væk til den der vinder den afgørende hånd nr. 2.5 milliard, og det er uanset hvilket limit man spiller og uanset hvilken hånd man vinder med. Skulle du være heldig at sidde ved samme bord hvor vinderhånden bliver spillet, skal du ikke være ked af at du ikke vinder hånden. Alle der sidder ved netop det bord, vinder nemlig hele €25.000 til deling mellem de øvrige deltagere, som har fået tildelt kort. Det vil altså sige at alle der sidder ved bordet er vindere uanset om man vinder hovedpræmien eller man vinder en del af de €25.000.

For at det ikke skal være løgn så bliver der faktisk delt penge ud til 49 andre milepæls hænder op til den store finale. De 49 bonushænder der bliver tildelt på til den store 2.5 milliard hånd udløser kontante præmier på mellem €500 – €2.000. Bonushænderne vil foregå på samme måde hvor vinderen vinder halvdelen af den samlede præmiepulje og den anden halvdel bliver fordelt mellem de øvrige deltagere ved bordet.

Der bliver uddelt en bonus for hver hånd nr. 1.000.000 fra 2.481.000.000 og op til hånd nr. 2.500.000.000. Her vil bonussen variere alt efter hvilket limit man spiller.

Læs mere om denne Classic Poker Promotion

Gør dig selv den store tjeneste at logge ind på din Classic Poker konto og meld dig ind i kampen om de mange herlige pengepræmier, der ligger lige til højre foden.

En god ide er at spille så lavt som muligt og på så mange borde som muligt, for at øge dine chancer for at sidde på det rigtige bord på det rigtige tidspunkt.

Stor poker bonus for alle

Du har desuden mulighed for at få glæde af en gigantisk stor online pokerbonus, hvis du ikke allerede er kunde hos Classic Poker. Du kan nemlig få en Classic Poker bonus på 200 % op til €1.000 som ny kunde, i forbindelse med din første indbetaling. Oveni det får du samtidig en laber Classic Poker rakeback aftale på 30 % til at toppe det hele af med. Større value skal man virkelig lede længe efter.

Besøg Classic Poker