Vind fede ting frem til jul hos Betsafe Poker

Betsafe Poker har allerede nu været godt i gang med at uddele fede gaver til deres kunder, og du har også mulighed for at sætte lidt ekstra krydderi på julemåneden ved at få oprettet en konto på deres pokerside.

Hver dag frem til juleaften kan du nemlig tjekke hvad der gemmer sig bag dagens låge, og lige nu kan man blandt andet vinde en lækker iPad 2 ved at komme i top 25 i et eksklusivt STT race som kører frem til den 7. december. Præmierne er gigantisk store, og du har alle muligheder for at vinde en af dem.

En gavmild julekalender

Den samlede værdi af denne julekalender er på $100.000, og som de fleste er klar over løber det op i mere end en halv million danske kroner, og derfor er det en god ide at være kunde i denne tid hos Betsafe Poker. Alle spillere har nemlig mulighed for at være med i de mange kampagner, så du behøver hverken at være på et højt VIP niveau eller andre lignende ting før du kan deltage i dette gode tilbud. Præmierne for denne julekalender bliver kun større og større frem til juleaften, så det kan godt anbefales at være med.

Opret en konto nu

Opret dig derfor som kunde hos Betsafe Poker med det samme og så kan du også være med i den store julekalender helt frem til den 24. december hvor du hver dag kan se hvad der kan vindes af ekstra præmier, og forglem ej at du som ny kunde kan vælge imellem hele seks forskellige sign-up bonusser når du vil lave dit første indskud.

Sørg derfor for at du får så meget værdi ud af denne måned som overhovedet muligt, og opret dig nu hos Betsafe Poker.