VIP Point freerolls i november hos 24h Poker

I november måned byder 24h Poker på en lang række store freeroll turneringer som du kan være med i. Fælles for hver af de forskellige gratis turneringer er, at et vist antal VIP point skal optjenes før man kan tilmelde sig.

Kravene er dog meget lave, og således er det muligt at deltage i alle turneringerne hvis man optjener 100 VIP Point i starten af november måned. Klares dette krav kan du tilmelde dig freeroll turneringer med en samlet præmiepulje på €21.500. Dette er således en glimrende mulighed for hvordan du kan opbygge en bankroll inden for online poker.

Turnering hver dag

Det hele starter den 1. november hvor en €1500 freeroll vil blive afholdt, og derfra kan man så hver dag tilmelde sig en ny turnering hvor præmiepuljen bare stiger og stiger. Fælles for alle disse events er at de alle vil starte 19.00 hver dag i perioden 1-7. november, og det er altså muligt at komme med til dem alle ved blot at optjene 100 VIP Point. Det meget overskuelige krav gør dette tilbud meget attraktivt, så hvis du vil spille med om mere end 150.000 kroner ved blot at optjene få point bør du blive kunde hos 24h Poker.

€5000 finale

Den største turnering inden for denne kampagne byder på en garanteret præmiepulje på €5000, og der er mulighed for at lave et rebuy og et add-on for €3 hver. Du behøver således ikke gå forgæves hvis du skulle miste alle dine chips inden for den første time af turneringen, og der er således også mulighed for at præmiepuljen blive forøget hvis tilstrækkelige spillere køber sig ind igen.

Tilmeld dig 24h Poker allerede nu og så kan du også spille med om €21.500 i præmier ved at optjene 100 VIP Point.

Få din poker bonus her!