Winter Tournament Series hos 24h Poker

I slutningen af januar vil 24h Poker være værter for en række spændende online turneringer hvor i du kan vinde masser af ekstra præmier. Helt præcist er der lagt €21.000 i puljen for de spillere som klarer sig bedst. Kampagnen er delt op i to kategorier der giver spillere på både de høje og lave takster mulighed for at vinde en god portion ekstra penge, og hvis du skulle blive vinderen af det store leaderboard vil du blive belønnet med en gratis pakke til EMOP der har en værdi af €2000.

Starter 22. januar

Det hele går i gang den 22. januar 19.45 dansk tid hvor den spillervenlige turnering med €5 i indskud starter. En halv time senere starter den dyre af slagsen der koster €50 at være med i, og herfra skal du så spille med i så mange turneringer som muligt frem til den 26. januar hvor det hele slutter. Præmiepuljen er sat op således at der er præmier for €7000 i det lille leaderboard og hele €14.000 i det store. En sejr i en af de daglige turneringer vil give 20 point, imens andenpladsen får 19 point og så videre.

En god kampagne

Med en varighed på blot 4 dage er dette et rigtig godt initiativ fra 24h Poker, og det kan kun anbefales at man deltager hvis man alligevel er vant til at spille online turneringer. Med gevinster for omtrent 150.000 kroner er der ingen tvivl om at 24h Poker igen viser sig fra deres gavmilde side, og derfor er det bare med at slå til så længe at deres budgetter stadig giver dem mulighed for at give kunderne de bedste kampagner inden for online poker.

Opret dig hos 24h Poker med det samme og få desuden op til €500 i bonus på din første indbetaling.

Klik her og opret dig